top of page

Sparri-hankkeen loppuseminaari 26.9.2023

Updated: Oct 4

Sparri-hanke pääsi hyvin tavoitteisiin. Hankkeessa kohdattiin reilut 280 asiakasta. Työn, työkokeilun, opinnollistamisen, talkootyön ja erilaisilla kursseilla olleiden määrä oli 170. Asiakkaista 96 löysi oman polun joko työelämään tai opiskelemaan.


Asiakkaiden kanssa suunniteltiin yksilöllinen ohjelma hankkeen ajaksi. Ryhmissä kävimme kokeilemassa yrityksissä myyntityötä, hyllytystä, kiinteistöhuoltoa, autojen pesua ja siivoustyötä, ohjaustehtäviä ja muita. Yrityksissä tunnistettiin 11 eri alalta oppimisympäristöjä ja 37 asiakkaalle kirjoitettiin osaamistodistuksia. Yritykset saivat perehdytysmateriaalia halutessaan ja mestari-kisälli-mallista käytiin keskustelua.


Hankkeessa järjestettiin tapahtumia ja retkiä 40 ja 13 ruokatapahtumaa Marttalassa. Asiakkaat pääsivät kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja kuten SUP-lautailua, terveysmetsäretkiä, lumikenkäilyä, joogaa, ratsastusta, fyysisen kunnon valmennusta jne.


Sosiaalisen median markkinoinnilla on vaikutettu suoraan kohderyhmään, mutta myös kohderyhmän hyvinvoinnista vastaaviin tahoihin. Facebookiin ja Instagramiin laitettiin kannustavia kuvia toiminnoista päivittäin ja esiteltiin yrityksiä.


Saimme hyvää palautetta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Oli hienoa saada kuulla, kun asiakas kertoi, että Sparri-hankkeessa työkokeilu oli "sisäisesti vahvistava kokemus"


Haluamme Kiittää kaikkia asiakkaita ja kumppaneita yhteisestä ajasta:)

H


44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page