top of page

Minun polkuni: Reem

Minä olen Reem.


Kuulin Sparri -hankkeesta vieraskielisten kuntapalvelutoimiston virkailijalta. He antoivat yhteystietoni hankkeelle ja sieltä otettiin minuun yhteyttä. Aluksi mietitytti, että lähdenkö mukaan, mutta olen ollut tosi tyytyväinen, että lähdin. Ennen mukaan hankkeeseen lähtemistä, olen ollut kotiäitinä.


Mitä teet Sparrissa?


Me ollaan järjestetty Hakamajalla kulttuurihyvinvointi tuokioita, joissa ollaan tehty ja syöty arabialaisia ruokia. Olemme tehneet muun muassa baklava leivoksia ja makaroni bashamea, sekä khaliat nahal eli hunajakennoleipää. Olen myös päässyt tutustumaan kuntosalille. Se oli ensimmäinen kerta, kun kävin salilla. Olemme myös pelanneet sulkapalloa, siitä minä tykkään todella paljon.


Oman polun löytäminen


Minua kiinnostaa muiden auttaminen, joten hoitotyö tuntui luontevalta. Me sovittiin tapaaminen opinto-ohjaajan kanssa Teams -sovelluksen välityksellä ja keskusteltiin siitä, miten opiskelua voisi lähteä toteuttamaan. Aloitan pian klubitalo Tönärillä minun opinnollistamispolun. Siihen kuuluu yhteiset tutkinnon osat, viestintää sekä suomen kielen kehittäminen. Osallistun myös erikseen järjestettävään ensiapukoulutukseen. Lopullinen tavoite on lähihoitajaopinnot, mutta ne aloitan hieman myöhemmin sitten kun lapset ovat vähän isompia.


Mitä hyödyt Sparrista?


Hankkeessa mukana ollessani olen päässyt kerryttämään osaamistani. On ollut mukava tehdä yhdessä asioita. Minulla on omia lapsia, mutta olen voinut helposti osallistua hankkeen toimintaan, joten Sparri sopii kaikille! Voin suositella Sparria muillekkin.


72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page