top of page

ALOITUSSEMINAARI PIDETTIIN HYVISSÄ TUNNELMISSA

Updated: Sep 29, 2021

Tunnelma Hakamajalla on hilpeä. Kello on noin yksi iltapäivällä ja on torstai 16.9.2021. SPARRI -hankkeen aloitusseminaari on juuri saatu päätökseen. Paikallaolijat vaihtavat kuulumisia ja ideoita, jotka ovat heränneet seminaarin aikana. Kakkua, kahvia ja voileipäkakkua haetaan vielä santsi kierrokset.


Aloitusseminaari järjestettiin kunnostetulla Hakamajalla, Kuntokatu 10 Kajaani, torstaina 16.9. ja paikalla oli noin viisitoista kutsuvierasta sekä SPARRI -hankkeen vetäjät ja asiakkaat sekä Roope-koira. Tilaisuuteen oli myös mahdollista osallistua Teams -sovelluksen kautta. Seuraamassa oli asiantuntijoita mm. ELY-keskukselta Annukka Koskelo ja Kuntapalvelutoimistolta Kaisa Mylly.

SPARRIn porukka oli järjestänyt kakku-, voileipäkakku ja kahvitarjoilun. Seminaari alkoi kello 12 ja sen avasi hankepäällikkö Arja Tervonen. SPARRIn toiminnasta kertoi tarkemmin hanketyöntekijä ja liikunnanohjaaja Tatu Mäki. Esiteltiin hanke ja sen tavoitteet, nykytilanne sekä kerrottiin tulevaisuuden suunnitelmista. Myös yhteistyökumppanit, Kontinjoen Herkkukulman toimitusjohtaja Jarmo Määttä, International Infon hankepäällikkö Nina Jyrkäs sekä Veera Väisänen Spring Houselta, pääsivät kertomaan toiminnastaan ja kertomaan kokemuksia yhteistyöstä hankkeen kanssa. Kuultiin myös ajatuksia projektista ja sen mestari-kisälli toimintatavasta Haka Ry:n puheenjohtajalta, ja Puuha Peteltä, Jarmo Anttoselta.



SPARRI -hankkeen toiminta-aika on 1.6.2021-31.5.2023 ja sen tavoitteena on kajaanilaisten, alle 30-vuotiaiden nuorten ja kaikkien vieraskielisten työ- ja toimintakyvyn vahvistaminen sekä heidän työllistyminen alueen yrityksiin tai opiskelemaan hakeutuminen.


Ohessa seminaarissa esitetty materiaali:

Aloitusseminaari
.pptx
Download PPTX • 19.99MB




67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page