top of page
Jalkapallo - 2. asteen opiskelijat
Urheiluoppilaitosten hakulomake 2020 KAO & Kajaanin Lukio
Hakalogo vektori.png
Vuokatti-Ruka.png

Jalkapallo on yksi painopistelajeista Kajaanissa. 2. asteelle hakeville nuorille tarjotaan mahdollisuus kahteen aamuharjoitukseen (ma ja to klo 8.00-10.00) ja yhteen päiväharjoitukseen (ti 13.00-15.00). Kajaani tarjoaa harjoitteluun loistavat olosuhteet läpivuoden, kun harjoitukset pidetään Liikuntapuistossa ja Pallohallissa.

Valmennus on kokonaisvaltaista valmennusta ml. lajitekniikat, voima- ja muu tukiharjoittelu, harjoituskuormituksen hallinta ja yksilöllisten ominaisuuksien kehittäminen. Akatemiavalmentaja suunnittelee pelaajien harjoittelun yhteistyössä seurojen valmentajien kanssa.

Kajaanin Lukio

Kajaanin lukion opiskelijoiden on mahdollista hakea Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja osallistua lajivalmennukseen. Akatemiaurheilijat saavat yhdeksän (9) soveltavaa liikunnan kurssia.

Lue lisää.

Kainuun Ammattiopisto

Urheilupainotteinen ammatillinen koulutus on hyvä mahdollisuus niille, jotka samanaikaisesti haluavat harjoitella ammattimaisesti omassa lajissaan ja valmistua ammattiin.

Lue lisää.

Kevään 2020 urheiluakatemiaan hakeutuminen
Hakeminen Kajaanin lukioon ja Kainuun ammattiopistoon tapahtuu yhteishaun kautta osoitteessa opintopolku.fi. Hakuaika on 18.2. – 10.3.2020.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan pyrkivän hakijan on täytettävä erillinen hakulomake. Lomake löytyy oppilaitosten nettisivuilta sekä tämän sivun ylhäältä. Lomake tulee lähettää 10.3.2020 mennessä osoitteeseen: Kainuun ammattiopisto, Hakutoimisto, Opintie 3, Oppi 4, 87100 Kajaani.
 
Hakijoille järjestetään pääsykokeet huhti-toukokuun aikana.

Urheiluakatemiaan pääseminen edellyttää opiskelupaikan saamista.

Lisätietoja hakemisesta jalkapallon osalta:

Kajaanin Hakan toimisto

Karri Hentilä 040 5343 049

ohjaus@kajaaninhaka.fi

bottom of page