top of page

Kajaani 28.6 klo 11.00-15.00 liikuntapuisto

Aurinkoinen sää suosi Nappulaliigan kauden ensimmäistä yhteistä turnausta. Paikalle oli saapunut Chelsean, Manchester Unitedin, Liverpoolin, Realin, Manchester Cityn lisäksi myös KajHan teamit 01,-00,-99 ja -97. Turnauksessa pelattiin viidellä kentällä yhteensä 25 peliä joissa tehtiin maaleja 141.

Turnaus oli jalkapallojuhlaa parhaimmillaan; komeita maaleja, reilua peliä ja etenkin peli-iloa puhtaimmillaan.

 

kuvassa ManUnited (Kajaani) ja ManCity (Kuhmo) ottelun jälkeisessä kättelyissä.

 

Arsenal(Suomussalmi) juhlaa maalin jälkeen... 

 

Nappulaliigan ensimmäiset pelaajakaupat tehty!

 

"Tiukkojen neuvotteluiden jälkeen ja rekkalastillisen riihikuivaa käteistä vaihdettua omistajaa Henrikin siirto Chelseasta Realiin on sinetöity. Kuvassa neuvotteluiden jälkeen kättelemässä KajHa junioripäällikkö Olli ja jalkapallolupaus Henrikki"

Puolanka 4.7 klo 10.00-15.00

Ajoittaisista sadekuuroista huolimatta Nappulaliigan kauden toinen turnaus onnistui todella hyvin...  Pikku kentillä tehtiin 102 maalia ja isommilla kentillä 148 maalia. Paikalle oli saapunut Chelsean, Manchester Unitedin, Liverpoolin, Realin, Manchester Cityn lisäksi myös KajHan teamit 01,-00,-99 ja -97 ja Yliutoksen, Fc Tarmon ja Puolangan Pallon juniorijoukkueet. Samaan aikaan pelatun perinteisen Rokuli turnauksen voiton vei KajHa-97.

 

ManU vs Arsenal

 

Tiukkaa vääntöä ManC vs ManU

 

 

Fair Play - palkitut pelaajat  yhteiskuvassa.

Pelaajamarkkinat käyvät kuumina Nappulaliigassa !!

 

Yhteiskuvassa Vili, Tatu ja Olli siirron varmistuttua. Tatu ja Vili siirtyivät Realista ja uusi seura on Arsenal jonka johtoporras myhäili tyytyväisenä saatuaan tehokaksikon riveihinsä...

Kuhmo 26.7 klo 10-15 urheilukeskuksen kenttä

Nappulaliigan Kuhmon turnauksen ekat pelit pelattiin happirikkaassa säässä , 11 aikaan sade kuitenkin lakkasi ja päästiin nauttimaan tapahtumasta ilman sateenvarjoja ja jatkuvaa vaatteiden vaihtoa. Paikalle oli saapunut tuttuun tapaan Chelsean, Manchester Unitedin, Liverpoolin, Realin, Manchester Cityn lisäksi myös KajHan teamit 01,-00,-99 ja -97. Turnauksessa pelattiin neljällä kentällä yhteensä 28 peliä joissa tehtiin pitkälti yli 100 maalia.

 

pikku sade ei pelimiehiä haittaa...

 

Futista parhaimmillaan

Säpinää Nappulaliigan pelaajamarkkinoilla

 

Real - Arsenal - ManU. Tatu on ollut tämän nappulaliiga kauden kuumin nimi. Kuvassa Tatu ja Olli kättelevät viimeisen pelin päätteeksi, taustalla ManU kippari Veikka pohtii jo tulevia koitoksia.

 

Myös Toni puki ylleen uuden seuransa pelipaidan... Näiden vahvistusten myötä ManU fanit voivat jo unohtaa C.Ronaldon myynnin sekä tapaus Tevezin.

Sotkamo 9.8 klo 10-15 Urheiluopiston kenttä

Nappulaliigan järjestyksessään neljäs turnaus järjestettiin aurinkoisessa säässä Vuokatin urheiluopiston tekonurmella. Neljätoista joukkuetta Chelseasta, ManU:sta, Realista, ManCitystä,Liverpoolista ja Arsenalista ottivat mittaa toisitaan yhteensä 24 ottelussa. Tunnelma kentällä ja myös kentän laidalla oli koko turnauksen ajan kuuma ja hikinen. Otteluissa tehtiin yhteensä n.120 maalia. Ehkä tiukin ottelu käytiin Hakan -00 syntyneiden ja Arsenalin (Suomussalmi) välillä kun loppuvihellyksen soitua tilanne oli tasan 5-5.

Nappulaliigakauden viimeinen turnaus Kajaani - Liikuntapuisto klo 10-15

Aurinkoinen sää suosi Nappulaliigan kauden päätös turnausta. Paikalle oli saapunut Chelsean, Manchester Unitedin, Liverpoolin, Realin, Manchester Cityn lisäksi myös KajHan teamit 01,-00,-99 ja -97.

Kovatasoisen turnauksen päätteeksi otettiin viralliset joukkuekuvat ja saatin Liiga-diplomit sekä yllätyspalkintoja. Loppuhuipentumaksi KajHa edustusjoukkueen tehokärki Junior Obagbemiro näytti jo tutuksi tulleen backflip tuuletuksensa malliksi ja opeteltavaksi.

Kiitoksia kaikille mukana olleille yhteistyökumppaneille, talkoolaisille, ohjaajille, tuomareille, vanhemmille ja etenkin pelaajille onnistuneesta Nappulaliiga kaudesta 2009.

Nappulaliigaa turnausten muodossa jälleen ensi kesänä.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Kainuun Nappulaliiga 2009

6.3.2010 Suomussalmi Liikuntahalli

KAINUUN NAPPULALIIGAN ENSIMMÄINEN FUTSAL-TURNAUS SUOMUSSALMELLA

Kajaanin Haka järjesti hiihtoloman alkajaisiksi ensimmäisen Futsal-turnauksen Kainuun Nappulaliigalaisille. Vastaavana järjestäjänä toimi Arsenal-Suomussalmen yksikkö.

Tapahtuma keräsi paikalle yhdeksän joukkuetta ympäri Kainuuta sekä suuren määrän iloisia vanhempia ja muita kannatusjoukkoja. Suomussalmen Liikuntahallissa oli arviolta noin 300 ihmistä. Arsenal-Suomussalmi joukkueen organisaattori Ismo Juntunen kysyi voidaanko järjestää tämmöinen turnaus ja kun huomattiin kova kysyntä ja taustahenkilöitä oli saatavilla ja niin turnaus sai alkunsa.

Suuri kiitos menee Suomussalmen pelaajien vanhemmille, jotka tekivät suuren työn kioskijärjestelyjen ja muun toiminnan hyväksi sekä myös iloisille ja rohkeille KajHa Team97 pojille, jotka toimivat turnauksessa tuomareina. Tapahtuma herätti huomiota myös paikallisissa yrityksissä, kuten Scandic Kiannon Kuohut osallistui tapahtumaan tarjoamalla jokaiselle joukkueelle Paras Pelaaja –palkinnon.

Kaikin puolin kiitosta saanut tapahtuma tullaan myös jatkossa järjestämään Kainuun maakunnissa. Turnaus pelattiin kahdessa eri sarjassa. Sarjat alle 10v. sekä yli 10v. Mukana olleet joukkueet: Arsenal-Suomussalmi (3 joukkuetta) Chelsea-Puolanka ManCity-Kuhmo (2 joukkuetta) ManU-Kajaani (2 joukkuetta) RaPaj.-Sotkamo

 

OTTELUTULOKSET

 

Sarja yli10v.

Arsenal – Chelsea            2-6

RaPaj – ManU                  1-3

Chelsea – RaPaj               6-3

ManC – Arsenal                6-0

ManU – Arsenal                0-3

ManC – Chelsea               2-4

RaPaj – Arsenal                 0-1

ManU – Chelsea               0-5

ManC – ManU                   6-0

RaPaj – ManC                   1-6

 

Sarja alle 10v.

Arsenal – Arsenal (n)         5-0

ManC – ManU                    0-4

ManU – Arsenal (n)            0-0

ManC – Arsenal                 1-1

Arsenal – ManU                 1-0

Arsenal (n) – ManC            0-5

Pikku finaali

ManC – Arsenal (n)            1-1 rp.1-0

Iso finaali

Arsenal – ManU                  3-0

 

Turnauksessa pelattiin yhteensä 18 peliä ja maaleja tehtiin 77.

 

 

Kesän ensimmäinen turnaus alkoi mallikkaasti!

 

Kajaanin Liikuntapuistoon 23.5. kerääntyi arviolta n. 300 innokasta jalkapallon ystävää viettämään Nappulaliigan 2010 ensimmäistä turnausta aurinkoisessa ja tuulisessa säässä.  Pienen alkujännityksen jälkeen, kaikki sujuivat aikataulujen mukaan.

 

Ensimmäiseen turnaukseen oli saapunut Evertonin, Liverpoolin, ManUn, ManCityn, Realin, Arsenalin ja Chelsean lisäksi KajHan -99, -00 ja -01 tiimit täydentämään huipputurnausta. Turnauksessa oli joukkueita 21, pelejä 43 ja maaleja tehtiin 243 kpl, myös lukuisia kansainvälisiä tuuletuksia nähtiin Liikuntapuistossa. Pelaajasiirrot kävivät kuumana, heti siirtoikkunan avauduttua!  

Erityiskiitos Kajaanin Hakan Team97 junioreille, jotka toimivat turnauksen tuomareina sekä heidän vanhemmille, jotka hoitivat kioskipalvelut hienosti!

Realin pelaajien iloiset vaihdot        Peli-iloaparhaimmillaan

 

 

Loppukättelyt sujuivat mallikkaasti         Ottelupalaveri

 

ManU vs. ManCity                            Pelaajat valmistautuvat                       

Kainuun Nappulaliigan turnaus Puolangalla 3.7.2010

Aurinkoisena lauantai aamuna oli Puolangan urheilukeskuksen kentälle saapunut arviolta n 250 futaria sekä heidän vanhempansa, joten paikalla oli n. 400 ihmistä seuraamassa tämän vuoden kolmatta Nappulaliiga turnausta.

Tämä viikonloppu oli myös Puolangan Pallon juhlapäivä. Nappulaliigan jälkeen pelattiin ystäväyysottelu PuPa-Spartak. PuPassa pelasi mm. Junior Obagbemiro.

Nappulaliiga alkaa olla tosi suosittu, koska tähän turnaukseen osallistui myös FC Yli-Utos neljällä joukkueella. Myös siirtomarkkinat kävivät kuumana niinkuin asiaan kuuluukin.

Puolangalla oli 26 joukkuetta ja pelejä pelattiin 55. Maaleja tehtiin huimat 225 kpl sekä lukuisia huipputuuletuksia.

            

Espanjan maajoukkuevahvistus(ko?)                 Pikku-ManU:n alkuverryttelyt.

             

       Maalinteon riemua!                         ManU vs.Liverpool                                                                   

Kainuun Nappulaliigan turnaus 10.7.2010 Suomussalmella

Tänä kesänä säät on suosinut Nappulaliigalaisia (paitsi Sotkamon turnaus) eikä nytkään pettänyt. Suomussalmen Ruukinkankaan kentällä lämpötila oli 28 astetta jo aamusta. Arviolta Suomussalmella oli porukkaa n. 250-300.

Vaikka on lomakausi meneillään, niin Nappulaliigalaiset eivät halunneet lähteä vielä reissuun, ensin pelit sitten loma. Se jos mikä on mukava kuulla. Jälleen kerran puitteet ja järjestelyt olivat huippuluokkaa, niin kaikki meni aikataulujen mukaan.

Turnauksessa oli mukana 20 joukkuetta, pelejä pelatiin 43 ja maaleja nähtiin 158 kpl.

Nyt Nappulaliiga pitää vähän taukoa ja viikolla 30 jatkuu. Seuraava turnaus 8.8. Kuhmossa.

Nappulaliigan turnaus Kuhmossa 8.8.2010

Sunnuntaina Kuhmon urheilukentälle saapui 19 joukkuetta  pelaamaan Nappulaliigan tämän kesän viidettä turnausta. Vaikka helle oli kova, niin kaikki jaksoivat pelata täysillä ja iloisin mielin.

Siirtomarkkinat kävivät kuumina, kuten aikaisimmissakin turnauksissa. Merkittävin siirto tuli Everton-Ristijärvi joukkueelle joka sai maalivahdin KajHa 97 ryhmästä, Saska Leskisen. Everton ei ole aikaisemmin päässyt voitoista juhlimaan, mutta nyt irtosi muutama voitto.

Myös vieraita tuli Oulusta, entinen junioripäällikkö Olli Leinonen poikansa kanssa kävi pelailemassa.

Turnaus onnistui taas täydellisesti, kun on ahkeraa talkooväkeä. Pelejä pelattiin kaiken kaikkiaan 44 kappaletta ja maaleja tehtiin 123. Olikohan helle syynä vähäisempään maalimäärään?

Joukkueet ja niiden määrät:

Arsenal 4, Everton 4, Liverpool 3, ManCity 4, ManU 2, Real 1, KajHa 01 1

 

Kainuun Nappulaliiga päätösturnaus 29.8.2010 Kajaani Liikuntapuisto

Kainuun Nappulaliiga sai päätöksensä kesäturnauksien muodossa sunnuntaina hieman koleassa säässä Kajaanin Liikuntapuistossa. Paikanpäälle oli saapunut kaiken kaikkiaan 26 joukkuetta (Suomussalmi 4, Kuhmo 4, Ristijärvi 4, Puolanka 3, Paltamo 3 Kajaani 2, Sotkamo 1, Kajaanin Haka 3 ), joita myös FC Wimma täydensi kahdella joukkueella sarjassa 7-9 vuotiaat. Tapahtuma keräsi Liikuntapuistoon n.260 pelaajaa ja yhteensä paikalla oli n. 500 innokasta futiksen ystävää. Tapahtuma järjestelyistä vastasi  Kajaanin Hakan Team-97, joka myös aloitti turnauksen haastepelillä Liverpoolia (Paltamo) vastaan. Pelejä seuraamaan tuli myös Kajaanin Hakan Edustusjoukkue joilta sai nimikirjoituksia ja mukaan joukkuekuvaan. Kaikista joukkueista otettiin joukkuekuva sekä kaikki saivat mitalit ja diplomit. Turnauksessa pelattiin pelejä 51 kpl ja maaleja tehtiin 223 kpl.

Kainuun Nappulaliigassa pelattiin tänä vuonna kuusi turnausta ja saldona oli keskimäärin 19 joukkuetta turnauksessa, huimat 305 pelattua ottelua ja 1203 tehtyä maalia! Yhdelle joukkueelle siis noin 16 peliä.

Nappulaliiga kasvattaa suosiotaan kovalla vauhdilla ja myös meidän on pysyttävä mukana, joten ensi vuotta varten suunnitellaan myös turnauksia ­ yli 12 vuotiaille.

Alkurituaalit                                                 Tiukka keskittyminen

 

 

 

 

 

 

                                    

    

 ManU:njoukkuekuva                                   Pelaajapalaveri

 

 

 

 

 

                                  

 
    
                                Veljeksille palkinnot maistuivat!

Kainuun Nappulaliiga 2010

bottom of page