top of page

MENESTYSTÄ OPISKELUUN JA URHEILUUN.

Haluatko yhdistää opiskelun ja urheilun? Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää opiskelun ja huippu-urheilun yläkoulusta alkaen aina korkeakouluopintoihin ja varusmiespalvelukseen saakka. Jalkapallo on yksi akatemialajeista Kajaanissa. Loistavat olosuhteet (mm. Liikuntapuisto ja Pallohalli) takaavat hyvät harjoittelumahdollisuudet läpi vuoden. Yhteistyötä teemme myös Kajaanin Ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa, jotka tekevät mm. yksillölisiä ohjelmia akatemiaurheilijoille.

Yläkouluakatemiakerhot
Jalkapallon yläkouluakatemiakerhot pidetään maanantaisin Kajaanihallissa klo 15.30-16.45 Liikuntapuistossa/ Pallohallissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15.30-16.45.

2. asteen opiskelijat
Urheiluakatemiavalmennus toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville urheilijoille kattaa päivittäisvalmennusta 6-10 kertaa viikossa opintoihin sovitettuna. Valmennus on kokonaisvaltaista valmennusta ml. lajitekniikat, voima- ja muu tukiharjoittelu, harjoituskuormituksen hallinta ja yksilöllisten ominaisuuksien kehittäminen.

Varusmiespalvelus
Kainuun prikaati tarjoaa varusmiehilleen mahdollisuuden pyrkiä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin. Valmennusryhmään kuulumiseen sisältyy osallistuminen ohjattuun päivittäisvalmennukseen, testi- ja seurantapalvelut lajikohtaisesti sekä mahdollisuus osallistua ja valmistautua oman lajin kilpailuihin ja harjoituksiin palveluksen sallimissa puitteissa.

3. asteen opiskelijat
Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa on mahdollista jatkaa päivittäisvalmennusta jopa korkeakouluopintoihin saakka. Urheiluakatemiaan kuuluvia 3. asteen oppilaitoksia ovat Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston Vuokatin yksikkö. Harjoittelu on sisällä opintorakenteissa ja urheilijalle tarjotaan myös uraohjausta.

Valmentajat: Ari Koski, Karri Hentilä
Yhteistyöseurat: Kajaanin Haka (vastuuseura), AC Kajaani, FC Wimma

bottom of page